6.11.08

ρε καραγκιόζη

έρχεσαι μισή ώρα πριν κλείσω το project και παραδώσω τον κώδικα και μου πρήζεις τα cohones!!! Θα έπρεπε να σε διαολοστείλω που μου φόρτωσες 2χρονο project να το κάνω σε 6 μήνες.

Και φυσικά τώρα τρέχεις σα κλαμμένος γιατί είσαι ο επιβλέπων και πρέπει να ξέρεις τί θα παρουσιάσεις σαν δική σου δουλειά στην παρουσίαση της άλλης βδομάδας. Και κλαψουρίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε 20 λεπτά.

Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που βλέπεις netbeans και jedit και κλαίς. Που δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Που κρυφά καμαρώνω ότι είναι δικιά μου δουλειά και παρ'ολα τα comments στον κώδικα ποτέ σου δε θα καταλάβεις ούτε ένα hello world. Για αυτό, έστω και αν θα γίνεις ρεζίλι μεθάυριο εγώ σκοτίστηκα γιατί τα κατάφερα, έκανα το αδύνατο, και όλη η γκρίνια σου για την δυσκολία του project αποδείξε την ανικανότητά σου.

Μέσα στη απελπισία σου μου είπες να σου παραδώσω και άλλη δουλειά από Ελλάδα. Απλήρωτα φυσικά. Βρε τί μας λες; Το διαολάκι μέσα μου χαμογέλασε μόλις σου είπα...
i don't know if you understood but tomorrow.. bye bye, hasta la vista baby, arivederci e grazie - i'm not writing a single line of code. If you want, open up the file and do it.

Α, και αυτή την παρουσίαση που μου ζήτησες; Ναι το ξέρω ότι είπα πως θα στην δώσω, αλλά... ούπς! το ξέχασα!

5 σχόλια:

Bassman είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
men είπε...

χαχα

όντως πολύ πλάκα,

Roam στα καλύτερά της...

Men

electronic mojito είπε...

τέλειο.
Έπρεπε βέβαια να μην του πεις τίποτα του Μαλάκα. Στην τελική αυτός θα χάσει τη δουλειά του.

Pixel Sprite είπε...

mojito: ti douleia tou de tha tin exane. Me tipota omos. Oute mporousa na mi tou ejigisw tipota -allwste afta poutou eipa de ta katalave!

mrsandman είπε...

Δε ξέρετε πόσο μου αρέσει όταν το pixelaki γίνεται κακό και άγριο ;)